Az esküvőtök napja lesz az egyik legemlékezetesebb nap az életetekben. Ennek a napnak a dokumentálása egy óriási élmény és egyben megtiszteltetés is. Fontosnak tartom, hogy ha évek múlva visszanézitek az esküvői képeiteket vagy videótokat, akkor azok visszaadják a nagy nap érzését, hangulatát. Pontosan ezért, a dokumentáció mellett törekszem a stílusos képi megjelenítésre, igyekszem elkapni az igazi érzelmeket és figyelek az olyan apró megnyilvánulásaitokra, amik igazán Ti vagytok.

A fotóról

Az esküvő hosszától függően kb. 300-500 képet adok át megszerkesztve. Fontosnak tartom, hogy azt kapjátok, ami miatt megkerestetek, így garantálom, hogy azt az egyedi stílust, amit a portfóliómon láthattok, a Ti esküvőtök képein is követni fogom. A képeket elektronikus úton továbbítom 2-3 hetes határidővel.

A videóról

A kisfilm, ami kb. 3-7 perces (esküvő hosszától függ), egy, maximum 2 zenére összevágott rövid videó. Talán ezt szeretik a legjobban a párok, mert nagyon jól vissza tudja adni az esküvő hangulatát. Ha Nektek ez túl rövid, akkor van lehetőség egy hosszabb verzióra ami kb. 10-14 perces, több zenére összevágott hosszabb film. Természetesen az egész esküvőt dokumentálom, így, ha meggondoljátok magatokat, még az esküvő után is van lehetőség a hosszabb filmet kérni. A felvételhez a legmodernebb technikai eszközöket, többek között drónt is használok. Az anyag átadását elektronikus úton továbbítom, 3-4 hetes határidővel. Igény szerint a film mellett el tudom küldeni a teljes felvett nyers anyagot.